Food La Route in Oud-Beijerland!

1785
Food La Route, Oud Beijerland, 4 gangen 4 restaurants 1 avond, - Foto Turion Events

Oud-Beijerland – Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Oud-Beijerland! Superfijn, na zo’n jaar waarbij je eigenlijk nog te weinig naar restaurants bent gegaan. Je kan het inhalen door nu op 1 avond naar 4 fantastische restaurants te gaan! Je krijgt hierbij elke gang in een ander restaurant, dat wordt écht genieten. In het totaal zijn het 4 heerlijke gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een lekker glaasje wijn, zijn: ’t Kookhuys, LOOXS, Smook en Werelds aan de Kade.


Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Het wordt georganiseerd op 17 en 18 november.

Deelnemen
Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 65 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 4 glazen wijn (of ander drank). De aanmeldingen gaan snel, dus met je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
1 REACTIE

Comments are closed.