Halloween Strijen vieren in de wijk Noord

193

Strijen – Op  Zaterdag 30 oktober 2021 tussen 18.30 uur en 21.00 uur zijn alle kinderen uit Strijen samen met hun ouders weer welkom voor het jaarlijkse Halloween Strijen in de wijk Noord. De deelnemende straten zijn dit jaar Binnensingel, Bloesemhof, Boomgaard, Groene Zoom, Lange Meet, Nieuwstraat, Noordstraat, Omloop, Pieter de Jongstelaan en Walewegje.

Inmiddels is er vanuit de gemeente toestemming voor het evenement. Er zijn al 111 deelnemers en 23 huisadressen die zich hebben aangemeld. Het zou leuk zijn als er nog een aantal huisadressen bij komen om zo voor alle kinderen er weer een griezelige avond van te maken.

Aanmelden als deelnemer of huisadres voor Halloween Strijen kan via: http://www.halloweenstrijen.nl/aanmelden/ en alle deelnemende huisadressen zijn reeds te vinden via een digitale kaart: http://www.halloweenstrijen.nl/deelnemers/

Voor de mensen die naar het evenement komen met de auto vragen we te parkeren op het Waleplein 2 in Strijen (oude gemeentehuis) zodat we de wijk zelf zo veel mogelijk vrij houden van rijdende auto’s voor de veiligheid van de kinderen en hun ouders.

Voor meer informatie over Halloween Strijen kun je vinden op:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.