Gemeente Hoeksche Waard sluit 2 panden waarin drugs zijn aangetroffen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Burgemeester Bram van Hemmen heeft onlangs besloten 2 panden te sluiten waarin drugs zijn aangetroffen. In het pand aan de Westdijk in Heinenoord trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij en kilo’s hasj aan. In het pand aan de Steenenstraat in Oud-Beijerland vond de politie een handelshoeveelheid hennep en grote hoeveelheden (vals) contant geld. Beide panden zijn voor 6 maanden gesloten.

Wet Damocles

De sluitingen gebeuren op basis van artikel 13b, eerste lid, van de Opiumwet (Wet Damocles) en het vastgestelde gemeentelijk beleid (Damoclesbeleid). Deze regels geven de burgemeester de mogelijkheid drugspanden te sluiten.

Meld Drugsoverlast

Handel en productie van drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. Gemeente Hoeksche Waard en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaar jij drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Wil je liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren