NBSVV verliest van Hekelingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Jacob Haan

Nieuw-Beijerland – NBSVV heeft de tweede achtereenvolgende nederlaag geleden. Het was thuis niet opgewassen tegen opponent Hekelingen: 0-3.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of Hekelingen dook al vrij op voor thuis-keeper Kevin Vermaat, die gelukkig al op scherp stond. Het spelbeeld van vandaag, een knokkend NBSVV tegen een sterkere tegenstander, zal dit seizoen vaker te zien zijn. De thuisploeg kwam sporadisch dicht bij het doel, maar moest achterin wel steeds alert zijn. Na ruim een half uur stond Hekelingen wederom vrij voor het doel, maar het was zo vriendelijk de bal bij Vermaat in te leveren.

Binnen vijf minuten na rust scoorde Hekelingen tweemaal. Uit een vrije trap kon een vrijgelaten speler bij de tweede paal de 0-1 binnen tikken. Bij een uittrap kort daarna kwam de bal met dezelfde gang terug en werd door nummer 9 snoeihard binnen getrapt: 0-2. NBSVV-trainer Mark Smeding bracht wat wissels in om wat te forceren. Ondanks een rode kaart voor de bezoekers, kwam NBSVV echter alleen via dode spelmomenten voor het doel van Hekelingen. Grote kansen bleven uit en het was Hekelingen dat via een goed uitgevoerde vloeiende counter de eindstand op 0-3 bepaalde.

Foto’s Jacob Haan


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.