Juf Jacomien Groeneweg op openbare basisschool de Anker met prepensioen

0
705
Foto OBS het Anker

Heinenoord – Vorige maand vierde Juf Jacomien Groeneweg haar 40 jarig jubileum op openbare basisschool het Anker in Heinenoord. Omdat zij zelf niet graag in de belangstelling staat heeft “Streetbeats” met alle groepen een voorstelling ingestudeerd waar zowel de juf als de kinderen uitbundig van genoten.

Afgelopen maandag vierde juf Jacomien haar afscheid onder schooltijd met de kinderen omdat zij per 1 november met prepensioen gaat. Zij mocht in de ochtend alvast wennen aan uitslapen en werd tussen de middag thuis opgehaald met een Porsche 911. Juf Jacomien is namelijk dol op snelle auto’s.

Eenmaal op school stond er een erehaag van alle kinderen langs de rode loper en werd zij in het speellokaal toegezongen. Iedere groep oefende de laatste weken een speciaal voor de juf geschreven pensioenlied. Het refrein werd door alle kinderen tegelijk gezongen, daarnaast had iedere groep een eigen couplet. 

Na schooltijd was er een hapje en drankje met collega’s en bestuur. Mooie woorden werden gesproken en bloemen en een cadeau werden uitgereikt.

Vrijdagochtend kwamen verschillende ouders op de koffie-ochtend om nog even fijne herinneringen met juf Jacomien op te halen en tot slot ging juf Jacomien nog 1 keer de klassen rond om gedag te zeggen. Tot haar verrassing ontving zij veel versierde theezakjes van de kinderen. Dat was een leuke verrassing!

Juf Jacomien heeft heel erg genoten van alle feestelijkheden en wil iedereen bedanken voor de lieve woorden, mooie kaarten en alle tekeningen. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.