Fruitsnoeicursus van het Hoeksche Waards Landschap

152
Foto HWL

Maasdam – Doe je mee aan de praktijk cursus in de boomgaard? Ervaren vrijwilligers van het Hoeksche Waards Landschap leren je een aantal basisvaardigheden voor het snoeien van (hoogstam) appel- en perenbomen.

De cursus wordt ondersteund met theorie die vooraf per mail wordt toegestuurd. Ook de diverse gereedschappen en het (veilig) gebruik van ladders komen aan bod. De werkgroep Fruit & Sap heeft veel bomen in onderhoud. Wij hopen dat je ons na de cursus af en toe komt versterken. Dat is overigens dé manier om de snoeivaardigheden echt onder de knie te krijgen!

Cursusinformatie:

  • Donderdag 9, 16 en 23 december (13:00 – 16:00 uur)
  • Zaterdag 18 december, 15 en 29 januari (09:00 – 12:00 uur)
  • Locatie: Boomgaard Gatsedijk te Maasdam

Aanmelden en informatie via Gaëlle Cagé: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.