Let op aankomende nacht: Nachtafsluiting Haringvlietbrug (A29) inclusief parallelweg voor onderhoud aan het beweegbare deel van de brug

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Haringvlietbrug- Foto RWS

Vanaf maandagavond 6 december 21.00 uur tot dinsdagochtend 7 december 05.00 uur voert Rijkswaterstaat een functionele test uit aan het beweegbare deel van de Haringvlietbrug. Daarvoor is de brug inclusief parallelweg in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer tussen Numansdorp en knooppunt Hellegatsplein.

Afsluiting


Afsluiting A29 (Haringvlietbrug) en parallelweg in beide richtingen tussen Numansdorp en knooppunt Hellegatsplein:

 

  • Van maandag 6 december 21:00 uur t/m dinsdag 7 december 05:00 uur

 

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd  Van 10 – 30 minuten.

 

Omleidingen wegverkeer

De omleidingen voor het wegverkeer zijn langs en boven de weg aangegeven. De omleidingsroutes lopen via de N57, A15 of via de A16, A17, A59.

 

Daarnaast is de Kiltunnel in beide richtingen vrijgesteld van tol gedurende de afsluiting van de brug.

 

Openbaar vervoer en hulpdiensten

Met de betrokken veiligheidsregio’s en het openbaar vervoer zijn afspraken gemaakt over maatregelen waardoor de hulpverlening op peil blijft.

 

Parallelbaan dicht:

Ook voor de parallelbaan geldt dat deze afgesloten is. Langzaam verkeer wordt in groepen doorgelaten waarbij rekening moet worden gehouden met een wachttijd tot 30 minuten.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.