GOZ verlengt contract met trainer Pascal van der Hoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto GOZ

MIJNSHEERENLAND – GOZ en Pascal van den Hoek zijn samen overeengekomen om het contract van de hooftrainer met één jaar te verlengen. Pascal is dit seizoen bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark de Erve, maar daar komt dus nog minimaal één seizoen bij. Zowel Pascal en de club zijn enthousiast over de verlengde samenwerking en zien samen nog voldoende uitdagingen.

Hoewel de competitie helaas wederom stil ligt, is het in Mijnsheerenland niet stil geweest. De afgelopen weken stonden in het teken van evalueren. Het bestuur en de technische commissie hebben diverse gesprekken gevoerd met elkaar, de spelersraad en uiteindelijk Pascal zelf.

De Technische Commissie is blij met de uitkomst van de gesprekken en rondt daarmee deze fase af. Gezien de wens vanuit spelersgroep en staf om de selectie aan te sterken, is het nu zaak om de koppen bij elkaar te steken om dit zo goed mogelijk aan te pakken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren