Digitale bijeenkomst VVD Hoeksche Waard met VVD 2e Kamerlid Thierry Aartsen over de Economische Monitor

90

Hoeksche Waard – De VVD Hoeksche Waard organiseert op donderdagavond 26 november van 20.00 uur tot 22.00 uur een digitale bijeenkomst, die in het teken staat van de Economische Monitor Hoeksche Waard. Als speciale gast is VVD 2e Kamerlid Thierry Aartsen, woordvoerder economische zaken en MKB, aanwezig

Het is de bedoeling, om met elkaar te bespreken hoe de landelijke en lokale politiek elkaar kunnen versterken voor het stimuleren van de lokale economie. Als je geïnteresseerd bent in het onderwerp en het leuk vindt om daarover met elkaar van gedachten te wisselen, dan ben je van harte welkom bij deze digitale bijeenkomst. Het is niet nodig om lid van de VVD te zijn. De enige voorwaarde is wel, dat in je eigen hapje en drankje voorziet.

Op de website van de VVD Hoeksche Waard www.vvdhoekschewaard.nl vind je de informatie om deze bijeenkomst bij te wonen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.