Goede voornemens? Volhouden!

0
133

Hoeksche WaardAfvallen. Meer bewegen. Minder drinken. Op tijd komen. Geen ruzie maken. We hebben allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de praktijk komt er vervolgens niet veel van terecht. Waar vind je de kracht om je goede voornemens na te leven? De Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland reikt een evenwichtige aanpak aan. Op donderdagavond 20 januari in de Lindenhoeve.

Het toverwoord is balans. De aanpak van coach Stefan de Baat uit Oud-Beijerland helpt je om positief in het leven te staan, waardoor je standvastig blijft en je eigen waarden en normen niet uit het oog verliest. De ideale mindset om je voornemens vast te houden. Op donderdagavond 20 januari vertelt hij precies hoe dat werkt. 

Je voornemens volhouden. Hoe doe je dat? Tijdens deze interactieve workshop krijg je alle tools om lichamelijk en mentaal in balans te komen. Lifestyle coach Stefan de Baat reikt daarbij de Positive Mental Attitude mindset aan. Leer te genieten van de kleine dingen en dicht bij jezelf te blijven.

Donderdagavond 20 januari ( * onder voorbehoud ) | 19.30 uur tot 21.00 | locatie Bibliotheek Lindenhoeve Steenenstraat 24 | Oud-Beijerland | Aanmelden via website www.debhw.nl/actueel/agenda | Toegang €5 voor leden | plus-leden krijgen 15% korting | niet-leden betalen 15% extra.

  • Dit evenement gaat alleen door indien er versoepelingen worden doorgevoerd in de coronamaatregelen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.