SSS Klaaswaal en Henk Dirven verlengen samenwerking

0
167

Klaaswaal – De voetbaltechnische commissie van SSS Klaaswaal is verheugd met het feit dat hoofdtrainer Henk Dirven zijn contract met één jaar verlengd heeft. Dirven, die aan zijn derde achtereenvolgende seizoen bezig is (na eerder al één jaar als trainer aan de club verbonden geweest te zijn), ziet nog voldoende perspectief om met zijn selectie de opgestelde ambities na te streven.

Na wederom een gebroken seizoen vanwege Covid19 maatregelen hopen alle partijen dat het seizoen 2022/’23 een regulier seizoen zal worden. Maar zeker ook in het huidige seizoen is er nog genoeg om voor te strijden, gezien de prima 2e   positie op de ranglijst in de derde klasse C en de kans op het winnen van de eerste periodetitel.

Het bestuur van SSS Klaaswaal heeft haar  vertrouwen uitgesproken in Dirven en is blij met de prestaties tot op heden en de mogelijkheden die ook de eigen jeugd daarbij krijgt.

SSS vertrekt op vrijdag 14 januari 2022 op trainingskamp naar Albufeira om zich voor te bereiden op de tweede helft van dit voetbalseizoen. Dit trainingskamp zal door Trainingskampen.nl georganiseerd en begeleid worden en wordt voor SSS mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor BTS Logistics.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.