Buurtsoepie nieuw initiatief Stichting Present Hoeksche Waard

0
940

Hoeksche Waard – Bij Stichting Present zijn wij op zoek naar ontmoeting, met dit initiatief kan in de voortgaande pandemie toch wekelijks een bijdrage worden gebracht aan wie een soepie aan de deur waarderen en om tegemoet te komen in de behoefte van wat helpt om de samenleving te verbinden.

“Vroeger kookte ik één keer in de week een lekkere pan soep. Maar sinds mijn man is overleden, doe ik dat eigenlijk niet meer. Voor jezelf soep maken, die moeite neem ik niet”, aldus mevrouw de Bruin.

Herkent u dit? Of kent u iemand die alleen is, die niet zo van koken houdt? Hiervoor is Buurtsoepie in het leven geroepen: vrijwilligers van de Stichting Present Hoeksche Waard die een keer per week een grote pan soep koken voor een medebewoner uit de Hoeksche Waard. Vrijwilligers van diezelfde Stichting brengen de soep ook nog bij u thuis.

Dit nieuwe initiatief gaat per 1 februari van start. Via onze website. www.presenthoekschewaard.nl kunt u zich aanmelden als ontvanger of als vrijwilliger.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.