Vaccinatielocaties Puttershoek, Dordrecht en Gorinchem donderdag, vrijdag en zaterdag dicht vanwege storm

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Vanaf vandaag, 16 februari, 18.00 uur sluit de GGD ZHZ haar vaste vaccinatielocaties in Gorinchem, Dordrecht en Puttershoek tot en met zaterdag 19 februari. Dit in verband met de te verwachten storm. De sluiting van de vaccinatielocaties heeft te maken met huisvesting en comfort. De tenten kunnen gaan bewegen en daardoor veel lawaai veroorzaken. De veiligheid van onze medewerkers en bezoekers kan daarom niet gegarandeerd worden.


Fijnmazig vaccineren open

De tijdelijke vaccinatielocaties voor fijnmazig vaccineren blijven de aankomende dagen wel open. Deze tijdelijke vaccinatielocaties bevinden zich in vaste gebouwen die goed zijn bestand tegen de storm. Het actuele overzicht van de tijdelijke vaccinatielocaties die open zijn, staat opwww.ggdzhz.nl/vaccinaties/wijkgerichte-vaccinaties
en www.prikkenzonderafspraak.nl.

Geplande afspraken krijgen SMS
Degenen die een afspraak hebben op de dagen waarop we – in verband met de storm- gesloten zijn, worden per sms op de hoogte gebracht. Daarbij wordt de keuzemogelijkheid geboden op een ander moment tijdens de vrije inloop langs te komen of naar één van de tijdelijke vaccinatielocaties voor fijnmazig vaccineren te gaan.

Coronavaccinatie voor kinderen
De geplande coronavaccinatie voor kinderen wordt verschoven naar volgende week (week van 21 februari t/m 27 februari). De GGD ZHZ neemt hierover telefonisch contact op met degenen die een afspraak voor kinderen hebben gemaakt. Kinderen kunnen geen coronavaccinatie halen op een tijdelijke vaccinatielocatie voor fijnmazig vaccineren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren