Hoeksch Goed zorgt voor extra grote knuffelleeuw voor leeuwen verzamelende peuter!

302

HoekschgoedBegin april 2014 ben ik, Annette de Heus gestart met HoekschGoed. Via mijn website www.hoekschgoed.nl bemiddel ik in de verkoop van uw tweedehands goederen in de Hoeksche Waard. Daarbij werk ik volgens het motto ‘Doe goed met HoekschGoed’. Doe goed voor jezelf, een ander, de maatschappij/het milieu en/of een Goed Doel.

Periodiek publiceert Hoeksch Nieuws een redactioneel stukje over HoekschGoed.

Het motto van HoekschGoed is ‘doe goed met HoekschGoed’.

In de afgelopen maanden heb ik reeds vele mooie verhalen mogen ontvangen van mensen die erg blij waren met hun ‘nieuwe’ goederen via HoekschGoed.

Deze week vertel ik u graag wat over de extra grote knuffelleeuw.

Extra grote knuffelleeuw voor leeuwen verzamelende peuter!

knuffel leeuwWe hadden al weer even terug een aanbieder welke onder andere de kinderkamer van haar kinderen opgeruimd had. Net als ieder kind vindt een kind het leuk om vooral veel speelgoed en knuffels te hebben. Omdat de leeftijd bereikt was dat knuffels niet meer stoer zijn werden deze knuffels ter bemiddeling in verkoop bij HoekschGoed aangeboden. Onder deze knuffels bevonden zich een extreem grote beer en leeuw.

Voor deze leeuw werd interesse getoond door iemand uit Koudekerke. Of de leeuw nog te koop was en of de afmeting van 1.05meter met of zonder staart was? Na aangegeven te hebben dat dit de afmeting zonder staart was gaf diegene aan dat ze de leeuw graag wilde kopen. Hun peuter is helemaal gek van leeuwen en dit formaat knuffelleeuw zou zijn wens vervullen een bijna levensgrote leeuw te hebben!

We hebben de leeuw goed verpakt opgestuurd en ontvingen nog een foto als dank voor de goede en snelle service. Een opmerking van de ouders bij deze foto: ”Hij past alleen zelf niet helemaal meer goed in bed met zo’n knuffel erbij!” Leuk om deze keer zowel een peuter als zijn ouders blij te hebben gemaakt!

We hebben de extra grote beer nog in ons assortiment, maakt u uw peuter, neefje / nichtje of kleinkind blij met deze extra grote beer? http://www.hoekschgoed.nl/categorie/detail/knuffelbeer-groot

Op de hoogte blijven van HoekschGoed?

Volg ons op Facebook: www.facebook.nl/hoekschgoed en/of op Twitter: www.twitter.com/hoekschgoed!

Kent u onze cadeaubon actie op Facebook al?

Bij iedere extra 100 volgers van onze HoekschGoed Facebook pagina verloten we telkens een HoekschGoed cadeaubon ter waarde van €25,00! Dus “like” onze HoekschGoed Facebook pagina en volg ons!   www.facebook.com/hoekschgoed

Tot een volgende keer!

Groet,

Annette de Heus

annet


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.