ROPARUNCONCERT in Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

foto Inspire2Live_KoorfotoZuid-Beijerland – Op vrijdag 8 april 2016 wordt er een  Roparunconcert georganiseerd in de Eendrachtskerk, Koninginneweg 4 te Zuid-Beijerland door de Stichting Inspire2liveMusic.

De opbrengst van dit concert is geheel bestemd voor de Roparun. In het bijzonder voor het politieteam 64 Rotterdam 1-ZHZ. Zij financieren diverse projecten voor onderzoek en/of het welbevinden van mensen met kanker. Dit jaar is het de 25e editie.

Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin, Politiedameskoren Proces-Vocaal o.l.v. Chiel Naber en The Bluw Voices o.l.v. Dorine Maalcke, Judith Sportel, (sopraan), Ron van Dijk en Ton Steehouwer, trompet, Diane van Wingaarden, dwarsfluit, André de Jager (orgel) en de pianist Jan Vayne aan de vleugel.

Het Inspire2liveChoir is in 2011 opgericht en zingt bijna uitsluitend voor de kankerbestrijding. Het koor repeteert in Alblasserdam en telt ongeveer 170 leden. Ze zingen een zeer breed repertoire en hebben de afgelopen jaren met het geven van concerten en acties als “Trek de Pont”  ruim 573.000 euro opgehaald voor diverse projecten. 

Het belooft een zeer afwisselend programma te worden waar wij u hartelijk voor willen uitnodigen. Op het programma o.a. Mag ik dan bij jou, You raise me up, The Rose, Halleluja, Plaisir d’Amour, Zing, vecht, huil bid, lach, werk en bewonder, The phantom of the Opera, Where no one stands alone en vele anderen.

Na afloop is er gelegenheid om een drankje met elkaar te drinken. Welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren