Jungle Bells Kerstmis in het regenwoud van Thailand een nieuw boek van de Hoeksche Waardse schrijfster Angeline M.A. Schoor.

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Op zondag 15 december 2019 verschijnt het twaalfde deel van een serie reisverhalen die uitgeverij Sylfaen onder de naam Quill Pen (Ganzenveer) op de markt brengt. Voor de vijfde maal betreft het een boek van de Hoeksche Waardse Angeline M.A. Schoor.

JUNGLE BELLS – Kerstmis in het regenwoud van Thailand

Presentatie
zondag 15 december 2019, 14.30 uur Galerie Zeeweg Pottenbakkers Zeeweg 11-13, Rockanje

Peter de Jong, burgemeester van Westvoorne, gaat Jungle Bells ten doop houden. Angeline Schoor zal enkele delen uit haar boek voorlezen.
De galerie is vanaf 14.00 uur geopend.

Over het boek
Na een carrièreswitch, een hectische verhuizing en het definitief naar Nederland komen van haar in- en uitvliegende Schot snakt Angeline Schoor naar een decembermaand zonder verplichtingen. Geen gedoe met het optuigen van de kerstboom, geen vraagstukken over kerstdiner of oudejaarsavond, dat lijkt haar heerlijk. Dus haalt zij de verstofte rugzakken van zolder, belaadt ze zo licht mogelijk met een tropenuitrusting en boekt voor haar vernederlandsende partner en zichzelf een vlucht naar Bangkok. Op weg naar een decembermaand zonder traditionele familiefeesten. Maar waar ze ook gaat in het exotische Thailand, het lijkt wel alsof de Europese decembersfeer haar op de hielen volgt. In een trektocht van vijf weken door de tropen wordt het een uitdaging om te ontkomen aan kerstballen en -deuntjes.

Reis met Angeline en Roy naar zinderende metropolen, versteende watervallen, olifantenopvangcentra, slaperige provinciestadjes, eeuwenoude tempelcomplexen, dampige regenwouden, badwarme meren, overvolle luchthavens en romantische eilanden. Probeer samen met hen te ontsnappen aan de decembersfeer en ga mee op zoek naar een feestmaand zonder Jingle Bells.

Over de auteur

Angeline Schoor, geboren en opgegroeid in Haarlem, woont met haar Schotse partner, vier ratten en twee harpen in een oud dijkhuisje op het platteland van de Hoeksche Waard. Op deze idyllische plek heeft zij een praktijk als coach en trainer. Omdat zij in hart en nieren muzikant is, speelt de muziek in haar praktijk een centrale rol. Zo nu en dan staat zij met haar harp op het podium. Tussen de familiebezoeken naar haar tweede thuisland Schotland bereizen zij en Roy zo veel mogelijk nieuwe bestemmingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren