De Social Impact Award Hoeksche Waard 2022

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto: Trix van Os, Directeur Alerimus won in 2017 de De Social Impact Award HW

Hoeksche Waard – De Social Impact Award HW wordt toegekend door De Maatschappij (Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel), departement Hoeksche Waard en wordt uitgereikt aan een natuurlijk persoon die op sociaaleconomisch, sociaalmaatschappelijk of sociaal cultureel gebied in de Hoeksche Waard van betekenis is geweest.

Deze award wordt uitgereikt tijdens het ‘Ondernemersgala Hoeksche Waard’ op 16 mei 2022. Net zoals in 2019 worden tijdens het Ondernemersgala naast de Social Impact Award wederom de Ondernemersprijs, de Startersprijs en de Retailprijs uitgereikt, respectievelijk door de samenwerkende organisaties Ondernemersvereniging HW, StartSmart HW, Detailhandelsraad en De Maatschappij Hoeksche Waard.

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die op sociaal-economisch, -maatschappelijk of cultureel vlak actief is of geweest is voor de Hoeksche Waard. Nomineer deze kanjer dan in zijn of haar categorie via www.ondernemersgalahw.nl/. Bij de nominatie hoort een duidelijke toelichting en motivatie waarom de betreffende persoon de prijs zou moeten krijgen. Op de website van het ‘Ondernemersgala 2022’ leest u alles over de nominatieprocedure, de criteria en de juryleden. Maar doe het snel, de nominatie termijn loopt af op 6 maart a.s. Meer weten over de Social Impact Award en De Maatschappij www.de-maatschappij.nl

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren