Enorme stormschade in het Veerbos Numansdorp: Wandelaars, ruiters, fietsers en gemotoriseerd verkeer mogen komende maanden niet het gebied in

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Numansdorp – Het Veerbos langs het Haringvliet in Numansdorp is de komende maanden afgesloten voor wandelaars, ruiters, fietsers en gemotoriseerd verkeer. De 3 stormen van afgelopen week hebben veel schade aangericht aan het bos en het is er niet veilig.

Er staan diverse bomen op omvallen. Ook zitten er grote takken los die elk moment kunnen afbreken. Daarom zijn de hoofdingang van het Veerbos bij jachthaven Marina Numansdorp en het bruggetje naar de uiterwaard afgesloten met een hek met daarop verbodsborden. Het Veerbos is eigendom van a.s.r. real estate. Het bedrijf gaat het bos weer veilig maken maar geeft aan daar enkele maanden voor nodig te hebben. Voor het werk moet men met groot materieel (kranen) het bos in. Dat is nu niet mogelijk omdat de grond veel te nat is. Zodra het Veerbos weer voor iedereen toegankelijk is, delen wij dat met u via de gemeentelijke kanalen. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar rentmeester Raymond Gennissen van a.s.r. real estate: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.