LIVE STREAM 8 maart Groot Hoeksche Waards Ondernemersdebat. Start 17.00 uur

0
238

Dinsdag 8 maart is het zover, van 17.00 tot 18.30 uur is het Groot Hoeksche Waards Ondernemersdebat.Naast fysiek is dit debat ook via een live stream volgen. Hierbij de link https://www.o-hw.nl/ (vanaf 16.30 uur start de stream).

Tijdens het debat gaan de lijsttrekkers actief met elkaar in debat over de wijze waarop zij willen investeren in het ondernemersklimaat.

Onder leiding van Jack de Leeuw wordt aan de hand van vragen en stellingen gedebatteerd over actuele onderwerpen die ondernemend Hoeksche Waard aangaan. Het gaat over, bereikbaarheid, duurzaamheid, KoopLokaal, veiligheid en samenwerken. Kortom, een niet te missen avond!

Mis het niet!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.