Tuintjesmarkt Strijen Noord. Je oude spulletjes verkopen en direct de buren in je wijk leren kennen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen – De succesformule van de tuintjesmarkten in Nederland zijn alom bekend. Inmiddels heeft bijna elke dorp wel een tuintjesmarkt. Omdat het dorp Strijen in de Hoeksche Waard en nog geen één had wil de organisatie daar graag verandering en weer wat leven in de brouwerij brengen.


Een nostalgische datum 30 april werd al snel gevonden, want een tuintjesmarkt doet een beetje denken aan het oude Koninginnedag van vroeger. Op een kleedje zitten op een markt je oude spulletjes verkopen. Natuurlijk ook gezellig een praatje maken en wat drinken en/of eten met vrienden of bekende.

Een tuintjesmarkt lijkt daar een beetje op alleen hoef je nu geen plek te reserveren of kraam te huren. Iedereen in de wijk die mee wilt doen, kan op de dag tussen 10.00 en 16.00 uur gratis zijn of haar spulletjes verkopen vanuit zijn tuin.

De deelnemende straten in Strijen Noord zijn: Binnensingel, Bloesemhof, Boomgaard, Buiteneinde, Groene Zoom, Lange Meet, Nieuwstraat, Noordstraat, Omloop, Pieter de Jongstelaan en Walewegje. De enige regel die er is dat er geen spullen op straten, grasvelden, fietspaden en/of parkeerplaatsen verkocht mogen worden.

Aanmelden en plattegrond
Om gratis aan te melden voor het evenement ga naar www.tuintjesmarktstrijen.nl/aanmelden/. De link naar de online plattegrond met inmiddels 21 deelnemers is te vinden op www.tuintjesmarktstrijen.nl/deelnemers/. Indien je met de auto komt dan kun je parkeren op Waleplein 2 in Strijen.

Voor meer informatie is de organisatie dagelijks tussen 08.00 en 17.00 uur te bereiken op +31 10 2619922 (WhatsApp), via [email protected] of via Facebook, Twitter en Instagram.

Links sociale media:
https://www.facebook.com/tuintjesmarktstrijen
https://twitter.com/tuintjesmarkt
https://www.instagram.com/tuintjesmarkt/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.