Goudswaardse Boys zorgt voor een stunt door titelkandidaat Hekelingen te verslaan

1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag zorgde Goudswaardse Boys voor een stunt door titelkandidaat Hekelingen in eigen huis met 0-1 te verslaan. De thuisclub had grote moeite met de goed georganiseerde en voor elke meter strijdende ploeg van trainer Leo Tol.

De enige Hekelingse mogelijkheid in de eerste helft was uit een vrije trap van Sajo Sabic, maar doelman Bryan Huijzers was paraat. In de 26ste minuut speelde Thimo Herrewijnen zich na een voorzet van Robin Verhoeven goed vrij en haalde vanaf de rand van het strafschopgebied verrassend uit: 0-1.

In de tweede helft waren de bezoekers na acht minuten dicht bij een verdubbeling van deze score. Goudswaarder Jacco Vink schoot de bal langs de uitlopende keeper Jordi Dijkshoorn, maar verdediger Menno Jansen redde op de doellijn. De aanvalsaspiraties van Hekelingen werden door het hechte, door Lennard Munne voortreffelijk geregisseerde, Goudswaardse collectief gefrustreerd. Keeper Bryan Huijzers pareerde doelpogingen van onder andere Nick Koopal en Wesley Sturrus en hield zodoende voor de derde opeenvolgende maal de nul. Na 90 minuten floot de verfrissend leidende scheidsrechter, mevrouw van Es, deze sportieve wedstrijd naar het einde.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.