Nieuwe ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en hun jonge (klein)kinderen opent in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen – Op maandag 4 april 2022 opent er in Strijen een nieuwe ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en hun (klein)kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze nieuwe plek, Mini Me Mekaer, is vanaf die datum elke even week op maandagochtend geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Locatie is het Buurthuis Me Mekaer, Kerkstraat 73 in Strijen.

De vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard organiseren Mini Me Mekaer!

Een gastvrije, laagdrempelige plek voor (groot)ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar, waar zij andere bezoekers kunnen ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

Voor (groot)ouders/verzorgers is het een plek om anderen te leren kennen en nieuwe contacten te leggen, ervaring over opvoeden te delen en met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen die je als (groot)ouder tegenkomt.

Speelgoed en activiteiten
De gastvrouwen van Mini Me Mekaer zorgen voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen en een afgebakende speelplek. De opzet is dat iedere ouder/verzorger op haar of zijn eigen kind let. De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers en een stukje fruit. Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen, een korte lezing over een actueel thema voor ouders/verzorgers en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken.

Opening 4 april
Op maandag 4 april 2022 (week 14) wordt de opening van Mini Me Mekaer gevierd met een gezellige bijeenkomst. Deelnemers maken kennis met elkaar en voor de kleintjes wordt een activiteit verzorgd. De inloop is gratis, aanmelden is niet nodig.

Vanaf 4 april vindt Mini Me Mekaer iedere even week op de maandagochtend plaats, met uitzondering van schoolvakanties, van 09.30 tot 11.30 uur in Buurthuis Me Mekaer.

Meer informatie
Neem contact op met Diana Kievit (06-20966062), [email protected] of kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl, Facebook of Instagram.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.