Prijswinnaars Hoeksche Waardse Sport Waardering bekend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De jury van de Hoeksche Waardse Sport Waardering heeft de stemmen geteld en de winnaars in de zes categorieën zijn bekend. Op vrijdag 20 mei aanstaande is de prijsuitreiking in de Drie Lelies in Puttershoek.

De afgelopen weken zijn er ruim 600 stemmen uitgebracht op de eerder bekendgemaakte genomineerden. Er zijn prijswinnaars in zes verschillende categorieën; Sporter/sportster, Sportteam, Talent, Iedereen kan sporten, Bijzonder waarderingsprijs vereniging én Bijzondere waarderingsprijs individueel.

De avond van de prijsuitreiking belooft een feestelijke en interessante avond te worden. Jan-Dirk Stouten presenteert op zijn typische wijze de avond. Als gastspreker komt voormalig prof wielrenster Leontien van Moorsel en zij haakt in op het thema van de avond ‘sport inspireert’.

Initiatiefnemers van de Hoeksche Waardse Sport Waardering zijn de Sportraad, Sport Verenigt Nederland, Welzijn HW, Hoeksche Waard Actief en Gemeente Hoeksche Waard. Aanmelden om er op deze avond bij te zijn kan nog tot 16 mei via de website van Hoeksche Waard Actief.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren