De Gezonde Sportomgeving; waar de bitterbal en het stuk fruit naast elkaar bestaan.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HWA

Sportclubs brengen mensen in beweging, fysiek én sociaal. Ze spelen dan ook een belangrijke rol in het stimuleren van een gezond leven.Om clubs in deze rol te ondersteunen organiseerden gemeente Hoeksche Waard, sportraad Hoeksche Waard en Hoeksche Waard Actief op 21 april een bijeenkomst over de Gezonde Sportomgeving. De onderwerpen voeding, roken en alcohol kwamen aan bod.

‘’Maar, mogen we dan helemaal niks meer?’’ Kern van de avond was dat de bitterbal en het biertje nog steeds lekker en gezellig zijn, maar dat het aanbieden van gezonde alternatieven een slimme zet is. Daarmee bied je ook de gezonde(re) consument wat, hoeft je baromzet daarmee niet te dalen én krijgt de club een nog beter imago.

Jouw sportclub ontwikkelen op dit thema? Dan kun je hierbij ondersteuning krijgen. Ook is het mogelijk om vrijblijvend in gesprek te gaan met JOGG-TeamFit coach Eveline Pleijte.

Kijk ook eens op de website van JOGG-TeamFit voor meer inspiratie of neem contact op met Hoeksche Waard Actief via [email protected] of 0186 68 58 02.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren