Leerlingen de Bouwsteen bezoeken Barth Groep in ‘s-Gravendeel

0
325
Foto W. Vergeer

‘s-Gravendeel – Bij Barth Groep in ‘s-Gravendeel hebben ze niet alleen hart voor techniek maar willen ze dat graag doorgeven naar een nieuwe generatie.De twee groepen 8 van cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel togen daarom naar dit prachtige bedrijf waar de kinderen een warm welkom kregen.

Vervolgens kregen ze een rondleiding door het bedrijf en alle werkplaatsen en bovenal waren er interactieve workshops op het gebied van industrial automation, installatietechniek en plaatwerk.

De werkstukken die gemaakt werden, mochten ze mee naar huis nemen evenals een echte goodiebag!De leerzame en gezellige ochtend werd afgesloten met een rondje op een heuse rodeostier. Ook dit onderdeel viel bij de kinderen erg in de smaak!
 
 
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.