2e hands Speelgoedbeurs tbv stichting “Het vergeten kind”

0
227
Foto Pixabay

Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien op zonder liefde & aandacht, zijn verwaarloosd of mishandeld. Stichting Het vergeten kind zet zich in voor alle kinderen die dit nodig hebben, maar daar is geld voor nodig. Dat geld wordt deels bijeen gebracht door donateurs, maar ook door activiteiten. Eén van deze activiteiten is onder andere de 2e hands speelgoedbeurs; eenderde deel van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan de stichting.

Op zaterdag 28 mei, van 11.00 u tot 16.00 u is er bij Spiritual Balance aan de Boompjesstraat 27 in Strijen  zo’n speelgoedbeurs; schoon speelgoed, vaak zelfs nieuw speelgoed (dankzij leuk grote partijen in kunnen kopen), geschonken speelgoed, gerepareerd speelgoed, voor zowel baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot ca een jaar of tien.

Van poppen tot houten treinen, poppenwagens en -bedjes, Nijntje, Bumba, Woezel & Pip, maar ook Actionman, spelletjes, puzzels en noem maar op….

Help je ons een mooi bedrag bijeen te brengen? Er is alleen contante betaling mogelijk!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.