Stuur uw evenementen in voor de UITagenda van de Hoeksche Waard

0
195

Eerder dit jaar presenteerde de stichting Gebiedsmarketing Hoeksche Waard en Hoeksche Waard Nieuws een gezamenlijke UITagenda Hoeksche Waard. Hierin vinden inwoners en bezoekers alle activiteiten over heel het eiland. De UITagenda is te vinden op zowel  www.uitagendahoekschewaard.nl als  www.visithw.nl

Veel te beleven

Er staan deze zomer weer volop activiteiten in de Hoeksche Waard op de agenda die het bezoeken meer dan waard zijn. Van tentoonstellingen tot boerderijworkshops en van weekmarkten tot evenementen. Stichting Gebiedsmarketing Hoeksche Waard  en Hoeksche Waard Nieuws bundelen de krachten en werken samen aan 1 goed gevulde UITagenda. De UITagenda  te vinden op zowel op www.uitagendahoekschewaard.nl als op www.visithw.nl .

Wethouder Paul Boogaard (Economie): “De UITagenda is niet alleen belangrijk voor inwoners en bezoekers van ons eiland, maar is ook goed voor onze ondernemers. De UITagenda biedt een podium voor alles wat georganiseerd wordt. De lokale middenstand profiteert mee als deze activiteiten goed worden bezocht.”

Evenementen aanmelden

Wil je graag jouw evenement of activiteit terugzien in de UITagenda Hoeksche Waard? Dat kan! Stuur je aanmelding naar [email protected], [email protected]l en vul het aanmeldformulier van Visit HW in. Wij checken of alles voldoet aan de voorwaarden en doen onze uiterste best om het evenement binnen zo snel mogelijk in de agenda te plaatsen en in het nieuws op www.hoekschnieuws.nl en www.uitagendahoekschewaard.nl . De belangrijkste voorwaarden zijn dat het evenement in de Hoeksche Waard plaatsvindt. 

Wethouder Paul Boogaard (Economie) en Jasper van der Kellen (Hoeksch Nieuws) presenteerde eerder dit jaar de UITagenda bij Museum Hoeksche Waard – Foto Gemeente Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.