Gezondheidspraktijk Noordzij: Moeizaam afvallen is verleden tijd met dit nieuwe DNA onderzoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Gezondheidspraktijk Noordzij

Vecht je tegen overgewicht en de dagelijkse ongemakken die daarmee gepaard gaan? Dan sta je niet alleen. Obesitas is een van de grootste uitdaging waarvoor de mensheid zich geplaatst ziet. Hoewel velen snel en gezond willen afvallen, is het heel moeilijk om op succesvolle – en vooral duurzame – wijze gewicht te verliezen. 

Door de grote hoeveelheid aan diëten is het niet gek dat veel mensen niet het juiste dieet voor zichzelf kunnen vinden. Moet ik minder calorieën gebruiken? Of minder vet? Hoe weet ik welk dieet voor mij geschikt is en vooral, wat goed voor mij is? Het antwoord hierop is even simpel als geniaal. Het zit ‘m in onze genen, en daarom in onszelf! 

Naast de juiste energiebalans speelt genetica de belangrijkste rol in de ontwikkeling van obesitas. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat obesitas voornamelijk het gevolg is van erfelijke factoren. Met andere woorden: ieder lichaam functioneert biologisch verschillend en er is geen standaard recept om af te vallen! 

Moeizaam afvallen is verleden tijd

Heb jij al 101 diëten uitgeprobeerd? Jezelf veel voedingsmiddelen ontzegt? Maar je alsnog niet op je ideale gewicht bent beland? Veel vrouwen vermoeden vaak dat het ligt aan hun hormonen. Echter komt het maar zelden voor dat dit de oorzaak is van het moeizaam afvallen. 

Wil jij weten waarom jij moeizaam kunt afvallen? Wil jij zonder een dieet effectief afvallen? En ben jij op zoek naar een duurzame manier om af te vallen? 

Met dit nieuwe DNA onderzoek komen we achter de oorzaken van het moeizaam afvallen op basis van een uitgebreide genetische metabole analyse. Op basis van de uitslagen ontvang je persoonlijk advies voor jouw ideale voedingspatroon waarbij we streven naar gewichtsverlies op de lange termijn. 

Val blijvend af, op een gezonde en leuke manier!

Romy, eigenaresse van Gezondheidspraktijk Noordzij, heeft al tientallen mensen geholpen om op een gezonde, leuke, maar vooral ook makkelijke manier blijvend af te vallen. Zonder diëten, verboden voedingsmiddelen en calorieën tellen. Maar door te kijken naar jouw ideale voedings- en leefstijlpatroon op basis van jouw genen! 

Ben jij benieuwd wat Romy voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie! 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren