Woensdagavond competitie RTC De Hoekse Renners en WV Barrhopoor gaat weer van start

0
129
Na drie jaar van afwezigheid is de woensdagavondcompetitie terug op de geduchte ronde van Kuipersveer (Puttershoek-Hoeksewaard) en lossen we 25 mei het eerste startschot.

Wij zijn blij dat wij de Hoeksche Waard eindelijk weer een evenement kunnen aanbieden met betrekking tot wielrennen. Op dit moment verdwijnen er meer wedstrijden dan dat erbij komen, en daarom zouden wij willen vragen of jullie onze advertentie op Facebook en de website willen plaatsen.
 
 
RTC De Hoekse Renners en WV Barrhopoort organiseren gezamenlijk 9 wedstrijden op het originele en selectieve parcours van Kuipersveer. De eerste rit staat 25 mei op de agenda gepland. Er worden 2 klassementen opgemaakt (40<; =>40) op basis van de 8 beste resultaten.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.