Ontspanning en gezelligheid voor mantelzorgers in de Hoekse Waard

0
215
Foto MEE

Op 19 mei organiseerde MEE Mantelzorg ism Zorgwaard in de Hoeksche Waard een workshop bloemschikken. Deze workshop is één van de activiteiten die georganiseerd wordt in opdracht van de gemeente om mantelzorgers in de Hoeksche Waard een ontspannende en leuke tijd te bezorgen. Deze activiteiten worden in 2022 verspreid over het gehele jaar aangeboden.


Door het grote succes van de eerste editie staat er binnenkort een tweede editie bloemschikken op de planning. De deelnemers zijn met elkaar aan de slag gegaan om prachtige zomerbloemstukken te maken onder het genot van koffie en lekkers. Tegelijk konden ervaringen worden uitgewisseld en herkenning bij elkaar gevonden worden.

Meer activiteiten van MEE mantelzorg
Naast bloemschikken staan bijvoorbeeld ook Mantelzorgwandelingen op het programma. Tijdens deze serie wandelingen staat bewegen, ontspannen, ontmoeten en bewustwording centraal. De wandeling helpt de mantelzorgers om stress en burn-out klachten te voorkomen. De wandelingen worden georganiseerd op 10 juni, 3 juli, 23 september en 9 oktober 2022. Meer informatie over deze wandelingen, zoals de wijze van aanmelden, volgt nog via onze mailing speciaal voor mantelzorgers die staan ingeschreven. Ook kunt u deze informatie vinden op www.meemantelzorg.nl.

MEE Mantelzorg
Bij MEE Mantelzorg kunnen mantelzorgers terecht voor o.a. cursussen, themabijeenkomsten, lotgenotencontact en ondersteuning  in de vorm van individuele gesprekken. MEE Mantelzorg werkt samen met zorg- en welzijnsorganisaties in de regio.  Voor vragen of meer informatie over mantelzorgondersteuning kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden, [email protected] of (0181) 33 35 07. Als u bent ingeschreven als mantelzorger houden wij u vrijblijvend automatisch op de hoogte met onze mailings.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.