Alec Apon en Boaz van der Sluis terug naar ZBVH

0
164

Zuid-Beijerland – Na meerdere seizoenen in de hoogste jeugdteams van NSVV gespeeld te hebben, keren Alec Apon en Boaz van der Sluis komend seizoen terug op ZBVH.

Alec is 18 jaar en komt uit Zuid-Beijerland. Hij heeft alle pupillenteams van ZBVH doorlopen, maar is als junior overgestapt naar NSVV. Na daar vier seizoen in de jeugd gespeeld te hebben, heeft hij besloten om als senior terug te komen naar ZBVH, omdat hij hier graag voor het eerste elftal wil uitkomen.

Boaz is 19 jaar en komt eveneens uit Zuid-Beijerland. Ook hij heeft meerdere jaren in de jeugd van ZBVH gespeeld alvorens als junior naar Numansdorp te vertrekken. Na vijf seizoenen in de jeugd van NSVV is ook hij toe aan de stap naar de senioren. Daar hij het lastig achtte om in de hogere seniorenelftallen van NSVV te belanden, vond Boaz dit een mooi moment om terug te keren. Bij ZBVH hoopt hij zich te kunnen laten zien en voor het eerste elftal uit te komen.

Het bestuur is verheugd dat met Alec en Boaz, net als in voorgaande jaren, weer voormalig jeugdexponenten terugkeren op het ‘oude nest’. Hoofdtrainer Rene Milot is eveneens blij met deze uitbreiding van zijn selectie en kijkt ernaar uit om met deze jonge voetballers aan de slag te gaan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.