“Kickstart Tank” voor startende ondernemers in de Hoeksche Waard

0
93

Hallo startende ondernemer! Ben je net gestart als ondernemer of overweeg je om te gaan starten? StartSmart Hoeksche Waard organiseert op 8 juni 2022 in de avond een “Kickstart Tank” voor startende ondernemers in de Hoeksche Waard.

Het concept lijkt een beetje op de bekende TV programma’s Shark Tank of Dragon’s Den, alleen gaat het bij ons niet om een investering maar om advies. Je krijgt een half uur de gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren aan een panel van ervaren coaches, die jou feedback en advies geven. De kosten van dit unieke adviestraject? Helemaal gratis!

Na deze sessie kunnen we kijken hoe we je eventueel verder kunnen helpen, zoals met een persoonlijke coach. Dan vragen we je wel om je aan te melden bij StartSmartHW. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor € 10,= per maand ben je lid.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan een mail naar [email protected], dan reserveren we een plekje voor jou.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.