SSS speelt de reguliere competitie uit met een nederlaag maar met een vervangende periodetitel op zak.

Met de wetenschap dat SSS reeds een vervangende periodetitel op zak heeft en FC IJsselmonde nergens meer voor speelt was het voor de toch weer redelijk opgekomen Klaaswaalse supporters kijken wat er op veld zou worden vertoond.

Nadat SSS vorig week te kijk was gezet door Den Bommel was een revanche het minste wat van SSS kon worden verwacht. In het eerste kwartier van de wedstijd was SSS de bovenliggende partij en kreeg het ook 3 tot 4 goed opgelegde kansen, maar het vizier stond helaas nog niet op scherp. Na dit kwartier kwam FC IJsselmonde beter in zijn spel en kwamen zij steeds dichter bij het doel van keeper Guus Tieleman. Ook zij wisten echter niet te scoren in de 1e helft en zo werd de rust bereikt met 0-0.

In de 3e minuut na rust een uitbraak van FC IJsselmonde. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door één van de voorwaartsen uit de lucht in één keer op de schoen genomen. Helemaal goed raakte hij hem niet, maar met eerst nog een stuit vloog de bal over Guus Tieleman het net in. Derhalve 1-0 voor FC IJsselmonde.

SSS trok weer ten aanval maar liep in de 53e minuut in het mes waardoor FC IJsselmonde de stand op 2-0 kon zetten.

In de resterende tijd van de 2e helft kon SSS de enkele kans die nog gecreëerd werd niet omzetten in doelpunt zodat de laatste competitiewedstijd zonder punten werd afgesloten.

SSS sluit hiermee de competitie af met een 3e plaats op de ranglijst en een (vervangende) periode die recht geeft op een plaats in de nacompetitie.

Volgende week start voor SSS die nacompetitie met een uitwedstrijd tegen Rozenburg om 14.30 uur.