Geslaagde onderlinge wedstrijd gymastiekvereniging Atalante Sport

0
249
Foto PR

Afgelopen zaterdag 25 juni was de allereerste onderlinge wedstrijd van Atalante sport. Hiermee hebben we weer een mooie mijlpaal behaald als vereniging. Atalante sport is sinds september 2021 actief als vereniging.

Aan deze wedstrijd deden alle selectie en recreatie leden mee van de afdeling Ritmische gymnastiek. Het was een groot succes. De jongste deelnemers van 4 tot 7 jaar hebben een oefening met hoepel gedaan. Deze mochten zij met elkaar laten zien aan een driekoppig juryteam. De recreatie 8-12 jaar heeft ook een hoepel oefening laten zien. Dit deden zij in tweetallen wat het wel extra spannend maakte. Er was namelijk ook flink wat publiek aanwezig om alle gymnasten aan te moedigen. De selectie kinderen hebben allemaal hun eigen oefeningen laten zien die ze het afgelopen seizoen op de plaatsingswedstrijden hebben gedraaid. Aan het einde was er een prijsuitreiking waarbij iedereen een mooie medaille heeft gekregen. Ook waren er nog een aantal meisjes van de selectie die een demonstratie hebben gegeven. Deze onderlinge wedstrijd was de afsluiting van een mooi eerste wedstrijd seizoen voor Atalante sport. 

Het afgelopen wedstrijd seizoen hebben er 6 gymnasten van Atalante sport deelgenomen aan wedstrijden. 2 daarvan hebben in de finale gestaan. Mijke (prejunior 2e divisie) is op zaterdag 18 juni 10e van Nederland geworden met haar Hoepel oefening.

Adelyn (Benjamin 1e divisie) had zich ook geplaatst voor de finale van 19 juni.. Zij heeft hier een 2e plaats behaald Allround en ze kreeg ook zilver voor haar oefening met hoepel.Dit eerste seizoen van Atalante sport was een groot succes en we hopen volgend seizoen weer zulke mooie resultaten te behalen.   

Op donderdag 7 juli is voor de recreatie groepen alweer de laatste les. Ze mogen dan gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. De lessen zullen weer starten in week 34. Mocht uw kind ook ge├»nteresseerd zijn in Ritmische gymnastiek? Kijk dan eens op onze website www.atalantesport.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.