GRATIS tandvleescheck bij FRIS Mondzorg in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

13735721_1080414288660653_7669418033181271957_o

KLAASWAAL – FRIS Mondzorg biedt heel de maand november een GRATIS tandvleescheck aan! Heeft u ook al langere tijd last van bijvoorbeeld bloedend of een slechte adem en zou u hier graag vanaf willen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een tandvleesontsteking is een aandoening die (helaas) veel voorkomt en op verschillende vlakken vervelend, hinderlijk en bovendien schadelijk is voor de gezondheid van uw gebit, uw mond en zelfs uw algehele gezondheid.

Een bezoek aan FRIS mondhygiëne in de Hoeksche Waard is dan ook een goed idee als u merkt dat u last heeft van tandvleesontsteking (oftewel gingivitis).

Bij de tandvlees check bij FRIS  wordt er gecontroleerd hoe uw tandvlees en mondhygiëne ervoor staat. Wanneer blijkt dat er aan het gebit of aan het tandvlees nog punten van verbetering nodig zijn om het weer in topconditie te krijgen dan zullen we dit uitgebreid met u bespreken. Eventueel stellen we een behandelplan op, uiteraard in volledige samenspraak met u. In dit plan nemen we de totale staat van gebit en tandvlees onder de loep zodat we de behandeling die precies bij u past indien nodig kunnen starten.

Wat wordt er gedaan bij de tandvleescheck?

  • Meten van conditie van het tandvlees
  • Mondhygiëne advies
  • Bespreken behandelplan indien nodig

Wilt u ook eens gebruik maken van dit unieke aanbod? Bel dan naar FRIS Mondzorg in Klaaswaal 0186 71 1107 of mail naar [email protected]

Bij ons kunt u op korte termijn en ook avonduren terecht.  

FrisLogoFinal2

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren