Kom op 10 oktober naar de dag van de duurzaamheid

0
137

HOEKSCHE WAARD – Donderdag 10 oktober, op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, organiseren Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio, provincie Zuid-Holland, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en gemeente Hoeksche Waard speciaal voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard een bijeenkomst met als thema “Verdienen aan Duurzaamheid”. Wij nodigen je hierbij van harte uit aanwezig te zijn.

Alles over duurzaamheid horen, zien en ervaren op donderdag 10 oktober

Duurzaam ondernemen en tegelijkertijd (meer) geld verdienen? Gastheer Dirk Reedijk van Reedyk B.V. uit Klaaswaal deelt deze middag graag zijn ervaringen met het verduurzamen van zijn bedrijfspand. Gastspreker Merijn Tinga voert actie tegen plastic vervuiling en zet zich in voor het behoud van onze planeet. Hij vertelt hoe je succesvol stappen kunt zetten die passen bij je duurzame waarden. Ook  kun je tijdens deze duurzaamheidsbijeenkomst kennis opdoen bij de stands op het zogenaamde Duurzaamheidsplein.

Kennissessies met praktische en inspirerende tips

Tijdens deze bijeenkomst is het mogelijk om deel te nemen aan diverse kennissessies met praktische- en inspirerende tips waarmee je zelf aan de slag kunt. De volgende duurzaamheidsthema’s komen aan bod: kansen voor de circulaire economie, energiebewust ondernemen, slimme en duurzame mobiliteit, klimaatbestendigheid, postcoderoos zonnepanelen, samen duurzaam verdienen en wet & regelgeving.
 

Programma

  • 16:00 – 16:30 uur: Inloop
  • 16:30 – 16:45 uur: Welkomstwoord door wethouder Huibert Steen & interview Dirk Reedijk (gastheer)
  • 16:45 – 17:45 uur: Gastspreker Merijn Tinga, Plastic Soup Surfer
  • 17:45 – 18:15 uur: Pauze met demonstraties op het Duurzaamheidsplein
  • 18:15 – 19:15 uur: Verschillende kennissessies
  • 19:15 – 19:30 uur: Fiscale voordelen “verdienen aan duurzaamheid” door Sander Kruijthof
    (Kibo Accountants)
  • 19:30 – 20:30 uur: Napraten, hapje eten en een drankjeLocatie: Reedyk B.V., Industrieweg 4 Klaaswaal

 Kijk voor het volledige programma en overige informatie naar de poster hieronder Aanmelden is mogelijk via www.o-hw.nl 
Wij kijken er naar uit je op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, te kunnen verwelkomen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.