Hoeksche Huiskamers: Fijn om er even uit te zijn!

0
466
Foto Welzijn HW

Hoeksche Waard – Als je aan bezoekers vraagt wat de Hoeksche Huiskamer voor hen betekent, krijg je direct te horen dat het zo fijn is om er even uit te zijn.

Zo geeft Corrie uit Puttershoek aan dat ze altijd uitkijkt naar de momenten dat ze naar de Hoeksche Huiskamer gaat. Dat ze blij is om daar mensen te zien en te spreken en dat het haar aanzet om morgens weer extra aandacht te geven aan wat zij aantrekt. Omdat zij, zoals zij zelf zegt, het leuk vindt om leuk voor de dag te komen. Zo blijft ze onder de mensen.

Sandra, sinds 2020 vrijwilliger bij de Hoeksche Huiskamer, haakt hierop in en geeft aan dat dit voor haar ook als vrijwilliger geldt. Het geeft invulling aan haar dagen en ze kan haar ervaring in de horeca inzetten, wat een grote meerwaarde is voor de bezoekers.

De Hoeksche Huiskamers zijn voor een ieder die het gezellig vindt om samen koffie te drinken, te lunchen, iets leuks te doen of gewoon even lekker bij te praten.

U vindt de Hoeksche Huiskamers in de volgende plaatsen en dagen:

  • Puttershoek, 3-Lelies Narvikstraat 1 op maandag van 10.00 tot 15.00 uur
    donderdag van 10.00 – 14.00 
  • Westmaas, de Munnik Roolaan 2 op dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur
  • Numansdorp, Pandje20 Torenstraat 20 op maandag van 10.00 tot 16.00 uur.

Er is nog ruimte om ons gezellige vrijwilligersteam te komen versterken. Ben jij die empathische aanpakker die gezelligheid weet te creëren maar ook niet gelijk terugdeinst als het iets anders loopt dan dat in eerste instantie gepland was. Die er grote voldoening uit haalt als de bezoekers van de Hoeksche Huiskamer gaan stralen alleen al bij jouw aanwezigheid, dan krijg ik, Carin Witkam graag dat telefoontje of e-mailtje van je om nader met elkaar kennis te maken. 

Meer weten over wat dan ook betreffende de Hoeksche Huiskamer? 
Neem contact op met de coördinator Carin Witkam, telefonisch per 06-82552757, per e-mail [email protected] of kom gewoon gezellig eens bij één van onze Hoeksche Huiskamers langs!  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.