Verrassende aankomst geslaagden Actief College

0
567
Na een geslaagd gala werd ook van de diploma-uitreiking iets speciaals gemaakt. Het Actief College doet daar natuurlijk al haar uiterste best voor, maar ouders doen daar nog een schepje bovenop. De 16 geslaagden werden in luxe, sportieve auto’s naar hun diploma-uitreiking gebracht. 

De jongeren werden om 18.30 bij hun voormalige school (aan de Koninginneweg) verwacht, waar ze vol spanning afwachten op wat er komen gaat. Daarna gingen de leerlingen in  een stoet van 11 auto’s voor waaronder een Lamborghini, Viper, Nissan GTR, Camaro’s, Mustangs, Mercedes AMG en BMW’s naar het nieuwe schoolgebouw aan de Polderlaan . Daar stonden familie en vrienden hen op te wachten en lag de rode loper uit op weg naar een diploma-uitreiking in stijl.    
 
 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.