Dit weekend Open Imkerij Dagen bij Totalis Naturales

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Op 9 en 10 juli zijn de Open Imkerij Dagen bij Totalis Naturales, maar dat wisten jullie al.  Op allebei de dagen zijn er verschillende activiteiten voor klein en groot. Tevens is er een doorlopende presentatie over honingbijen en de bijenproducten die zij maken.Kom honing en verschillende soorten heerlijke mede (honingwijn) proeven en ontdek ook de verdere mogelijkheden van het gebruik van honing.

Op zondag is er de mogelijkheid om zelf iets leuks te komen maken met bijenwas.Bijenwas is een natuur product en er zijn verschillende soorten bijenwas, de één geschikt voor het maken van cosmetica, de andere geschikt voor het maken van kaarsen. Leer wat de verschillen zijn en maak onder begeleiding van imker en herborist Sonja tegen een kleine vergoeding zelf iets van bijenwas wat je goed kunt gebruiken in het dagelijks leven:

  • Van 11.30 tot 12.30 kun je zalf maken met kruidenolie en bijenwas
  • Van 13.30 tot 14.30 kun je lippenbalsem maken van bijenwas
  • Van 15.00 tot 15.30 kun je een leuk citronella-kaarsje of een firestarter maken met bijenwas.

Wil je meer weten over imkeren en bijen in het algemeen? De jagende imker kan je van alles vertellen over honingbijen, wilde bijen en bijenproducten. Graag tot ziens tijdens de open imkerij dagen  op zaterdag 9 (van 10 tot 16 uur) en zondag 10 juli (van 11 tot 17 uur) op de Oudendijk 47 te Strijen

www.totalisnaturales.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren