17e Sloepentocht in de Binnenmaas

0
651

Dit najaar wordt alweer de 17de editie van de Sloepentocht gevaren. De Sloepentocht is daarmee één van de vast terugkerende evenementen van WSV Binnenmaas.

Voor de mensen die onbekend zijn met dit (inmiddels) fenomeen: De Sloepentocht is een combinatie van een speurtocht en spelelementen die je met een groep vrienden, bekenden of familie kunt doen vanuit je eigen sloep. Je maakt zo je eigen gezelligheid maar hebt ook veel interactie met je clubgenoten op het water. Afgelopen jaren heeft bewezen dat de sloepentocht altijd weer veel hilariteit met zich meebrengt en verhalen die ook jaren later weer herinneringen blijven geven.

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ waar je nog lekker kunt na-tafelen. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats (we hebben een heuse wissel-bokaal!).

Het thema dit jaar is Schone Schijn, maar hoe dat uitpakt verraden we nog niet. Het zou betrekking kunnen hebben op het mooie weer dat we gaan krijgen, of Hyacinth Bucket (spreek uit Bouquet), of wellicht nog heel iets anders. Je zult het weten als je meevaart! Wat in ieder geval aan bod komt is humor, spanning en sensatie. 

De datum is zaterdag 3 september en is vrij voor zowel leden als niet leden van de watersport vereniging.  Aanmelden kan met een mail naar [email protected] en dan sturen we je aanvullende informatie.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.