Zaterdag 17 september Heinenoord Live

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Heinenoord – Na twee jaar is het weer de hoogste tijd voor de zevende editie van Heinenoord Live, het festival dat lokale bands een podium biedt. Op zaterdag 17 september start het festival in de feesttent om 16:00 met DJ Daroc. Tussen de bands door zorg hij voor heerlijke meezingers, zodat het feest door kan gaan.
 

 
Om 16:30 trapt de band @Harry’s af met covers, zoals zij zelf zeggen, waar geen pijl op te trekken is wat ze spelen. Maar dat het swingt en leuk is, dat is een feit. Zij worden afgewisseld door Back down south, een coverband met liefde en passie voor de Southern blues/rock. De derde band van de avond is de vierkoppige band, Hoek. Zij spelen met name eigen muziek, Rock en Roll in je moerstaal. Kortom de Normaal uit de Hoeksche Waard. Ook MOTWAT mag dit jaar niet ontbreken aan de line-up. Met meer dat 140 optredens, weten zij het publiek wel te vermaken met hun blues muziek. De afsluitende band van het festival is rockband ColdCase. Zij weten wel hoe je een feestje moet maken. Kortom met zo’n line-up beloofd het al een geslaagd feest te worden.
 
Het festival is gratis te bezoeken en vindt plaats tegenover Sporthal ‘De Tienvoet’ in Heinenoord. Restaurant ’t Land van Wale is ook aanwezig voor een lekkere hap. Meer informatie over Heinenoord Live en Oranjevereniging Nederland en Oranje is terug te vinden op www.nederlandenoranje.nl en op onze social media kanalen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.