Hulpdiensten massaal naar Tiengemeten voor man die vast zat in het riet

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Veerdienst Tiengemeten

Tiengemeten – Op zaterdagavond 24 september omstreeks 17.45 uur eindigde een wandeltocht op het eiland Tiengemeten is een bijzonder avontuur. Een wandelaar kwam door onbekende reden vast in het riet te zitten en kon nog net een -help ik zit vast- berichtje sturen met een locatie app aldus de Politie op Facebook.

De brandweer (o.a. droneteam en duikers), knrm, landelijke eenheid (politiehelikopter, boot met speurhond) ambulancedienst, werden gealarmeerd. Politie agenten trokken te voet met reddingsspullen richting Westpunt van het eiland.

De man kon uiteindelijk door de boot van de KNRM bereikt worden en aan boord stappen.In goede gezondheid gelukkig.

Foto: Pont Nieuwendijk-Tiengemeten


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.