Groot onderhoud Kiltunnel loopt op zijn eind, Kom kijken op de open dag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Kiltunnel

De bouwvak en schoolvakanties zijn ondertussen al weer achter ons en de herfst heeft zijn intrede gedaan. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan afrondende werkzaamheden in en rond de tunnel en loopt het groot onderhoud van de Kiltunnel op zijn eind!

Open dag Kiltunnel – 15 oktober 2022

Zaterdag 15 oktober 2022 van 11.00 tot 16.00 uur – Open dag Kiltunnel.

Neem een kijkje in de Kiltunnel, waar je inzicht krijgt in de technische toepassingen van het recente groot onderhoud, vertelt door een aantal van de partners die het werk hebben uitgevoerd. Naast rondleidingen om te zien hoe het werkt achter de schermen van de Kiltunnel is er ook een infotainmentcenter om jou op interactieve manier kennis te laten maken met de gebruikte technieken.

Kom jij ook? Meld je zsm aan via [email protected]!

Zonnepanelen

In juli 2022 zijn de zonnepanelen in gebruik genomen.

Tijdens de zomerperiode hebben we het gehele kantoorgebouw kunnen voorzien van stroom en is er zelfs extra opgewekte stroom gebruikt voor in de Kiltunnel.

Tot nu hebben we al 45 MWh totale energie opgewekt. Dit staat gelijk aan 17478 kg vermeden CO2-uitstoot en aan 522 geplante bomen.
Roltrappen

De roltrappen zijn helaas nog niet operationeel.

Om de grote drukte toch te voorzien van een roltrap, wordt in de ochtend de roltrap richting Dordrecht aangezet onder begeleiding van een verkeersregelaar. In de middag wordt dit ingezet voor de roltrap richting ‘s-Gravendeel.

We doen er alles aan om de roltrappen zo snel mogelijk operationeel te hebben.
Veiligheid staat voorop!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.