Zonnebloem Oud-Beijerland op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De Zonnebloemafdeling Oud-Beijerland komt graag in contact met nieuwe vrijwilligers, die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Nu de vraag naar contact en andere Zonnebloemactiviteiten, met name na de coronacrisis sterk toeneemt, wil de afdeling Oud-Beijerland snel aan de slag met het organiseren van meer en nieuwe activiteiten. En natuurlijk willen wij de komende jaren voor nog meer mensen actief kunnen zijn. Maar dat kan alleen als er nieuwe vrijwilligers bijkomen. Help jij ook mee?

Wat doe je als vrijwilliger?

Zonnebloemvrijwilligers gaan op bezoek, trekken er samen op uit en helpen bij activiteiten voor mensen die door een lichamelijke beperking vaker alleen zijn dan ze zouden willen. Voor hen is persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. En voor velen van hen is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Als Zonnebloemvrijwilliger laat je deze mensen niet zitten. Je creëert momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren. Het kost je slechts enkele uurtjes per activiteit.

Het verschil maken

Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Als nieuwe vrijwilliger word je als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses gekoppeld. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. 

Kennismaken

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten. Kijk hiervoor op onze website https://www.zonnebloem.nl/oud-beijerland of neem contact op met de afdeling via 06-22787892


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren