Aanmelden nieuwsbrief Oekraïne Gemeente Hoeksche Waard

0
420

Niemand weet hoe lang de oorlog tussen Oekraïne en Rusland nog duurt. We weten ook nog niet wanneer de mensen, die gevlucht zijn door de oorlog, terug kunnen naar huis. Ook de wederopbouw van een land na oorlog heeft tijd nodig. Een aantal mensen wordt opgevangen in de tijdelijke opvanglocaties in Piershil en Strijen.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in de Hoeksche Waard gebeurt rond de opvang van vluchtelingen uit de Oekraïne? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Oekraïne via onze website: www.gemeentehw.nl/nieuwsbrieven. U ontvangt dan het laatste nieuws over bijvoorbeeld wat er  in de opvanglocaties gebeurt, waar Oekraïners en gastgezinnen terecht kunnen voor hulp en met vragen en wat u zelf kunt doen.

In de nieuwsbrief staat een knop waarmee u zich, als u dat wilt, weer af kunt melden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.