Mini voetbaltoernooi voor mensen met en zonder licht verstandelijke beperking

0
386

Op woensdag avond 4 januari 2023 wordt in de Tienvoet een mini voetbaltoernooi georganiseerd voor mensen met en zonder licht verstandelijke beperking (18 t/m 35 jaar).

Iris van Eck (25), organisator van het toernooi, vertelt: “Ik wil graag mooie herinneringen creëren voor deze doelgroep. Ik kom als social worker vaak tegen dat mensen met en zonder licht verstandelijke beperking naast elkaar leven. Ik wil graag bereiken dat deze groepen met elkaar gaan leven. Door het organiseren van activiteiten, hoop ik die ruimte te bieden. Het gaat er niet om of je wel of geen voetbal skills hebt. Plezier staat deze avond voorop!”.

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via het telefoonnummer 06 45 46 72 57 ! Voor Iris van Eck is deze avond een try-out. Zij ziet er naar uit in de toekomst meerdere sociale/sportieve activiteiten te organiseren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.