14 chauffeurs, bijna 8000 kilometer en ruim 2200 ritten in 2022, De Wielewaal in Puttershoek en Maasdam is een succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Wielewaal in Puttershoek - Foto PR

De Wielewaal, iedereen heeft dat karretje inmiddels wel eens zien rijden door het dorp of in de straat. Want dat er veel gebruik wordt gemaakt van de Wielewaal in Puttershoek & Maasdam, dat is een feit! En zo zijn er nog veel meer feiten. Er zijn namelijk 14 chauffeurs actief, die samen 7949 kilometer gereden hebben in heel 2022, verdeeld over totaal 2266 ritten.


Donderdags is de drukste dag voor de Wielewaal. In Puttershoek zijn er veel ritjes naar de winkels en de dagopvang in ’t Huys te Hoecke. Vanuit Maasdam staat het Ontmoetingscentrum bovenaan.

We mogen met elkaar concluderen dat de Wielewaal bijdraagt aan de mobiliteit van de inwoners. En dat is iets waar we met elkaar heel erg trots op zijn!

We hopen natuurlijk dat we in 2023 nog meer inwoners uit Puttershoek en Maasdam kunnen vervoeren en daar zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers voor! Lijkt het je wat om ook onderdeel te zijn van dit mooie initiatief en chauffeur te zijn voor dit kekke karretje? Dan kunt u zich aanmelden via [email protected] of via 088-7308900


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.