Meer partijen dan ooit in Zuid-Holland: welke past bij jou?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PZH

De sluitingsdatum waarop partijen zich konden aanmelden om mee te doen met de Provinciale Statenverkiezingen is nu definitief voorbij. Daarmee is duidelijk dat een record aantal van 20 verschillende partijen meedoen aan de verkiezingen op woensdag 15 maart. Voor de inwoners van Zuid-Holland is het dus een behoorlijke puzzel om uit te zoeken welke partij het beste bij hen past. De Provincie Zuid-Holland heeft daarom een site gemaakt waar alle informatie op staat om een goede keuze te kunnen maken voor de komende verkiezingen.

Stemhulp. 

Inwoners kunnen op de site informatie vinden over de kandidaten, de verschillende partijen en hun standpunten. De site bevat ook praktische informatie, zoals waar en hoe men kan stemmen en hoe de inwoners van Zuid-Holland op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kunnen inwoners er met een gratis stemhulp achter komen welke partij het beste bij hen past. Met de lancering van deze site wil de Provincie Zuid-Holland iedereen in staat stellen om op een bewuste en geïnformeerde manier deel te nemen aan de verkiezingen. De site moeten mensen helpen om een stem uit te brengen op de partij die het beste aansluit bij hun belangen en overtuigingen.

Bezoek de site via deze link: https://www.zuid-holland.nl/politiek-bestuur/provinciale-staten/provinciale-staten/verkiezingen-2023/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.