D66 HW neemt afscheid van Marina le Clercq en roept op tot nieuwe aanmeldingen voor de fractie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

D66 Hoeksche Waard neemt afscheid van Marina le Clercq en roept op tot nieuwe aanmeldingen voor de fractie.

Dank aan Marina

Deze week heeft de fractie van D66 Hoeksche Waard officieel afscheid genomen van Marina le Clercq, die haar rol als burgerlid heeft neergelegd vanwege haar verhuizing naar een andere gemeente. Coen Raijer, fractievoorzitter van D66 Hoeksche Waard, betreurt het vertrek van Marina. Hij prijst Marina als een solide steunpilaar die zich jarenlang heeft ingezet voor D66 in de Hoeksche Waard. Raijer bedankt Marina hartelijk voor haar toewijding en inzet.

Oproep om de lokale fractie te versterken

Nu Marina le Clercq vertrekt, doet Raijer een oproep aan alle sympathisanten van de lokale D66-fractie in de Hoeksche Waard om contact op te nemen met hem. Raijer benadrukt dat zijn partij dringend op zoek is naar nieuwe mensen die zich willen inzetten voor de gemeente. Met een knipoog voegt hij eraan toe dat vrouwen zeer welkom zijn, aangezien de fractie momenteel alleen uit mannen bestaat. En dat past volgens Raijer niet bij D66 Hoeksche Waard.

D66 Hoeksche Waard verwelkomt enthousiaste nieuwe leden 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Coen Raijer via [email protected], waarbij hij bereid is om verdere informatie te verstrekken en eventuele vragen te beantwoorden. D66 Hoeksche Waard kijkt uit naar de komst van nieuwe enthousiaste leden. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren