Zaterdag 10 juni is het Repair Café Piershil weer geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zaterdag 10 juni, staan de vrijwilligers van Repair Café Piershil weer voor u klaar.   Repair Café Piershil repareert  o.a. kleding, speelgoed, stofzuigers, CD spelers,  elektrisch (tuin) gereedschap of uw  koffieapparaat.  

Tussen 10.00 en 12.00 bent u welkom in  ”De Huiskamer van de Wijk”, deze bevindt zich  ”Int Voorste”- Voorstraat 24 Piershil. Reparaties dienen schoon aangeboden te worden!  Repair Café Piershil is in maanden juli en augustus gesloten.   www.repaircafe-hoekschewaard.nl/piershil/     


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.